Forum

Her kan du stille spørgsmål til de pædagogiske konsulenter hos eVidenCenter om fjernundervisning. Vi har i en årrække arbejdet med fjernundervisningsdidaktik og pædagogik, og vi vil forsøge at hjælpe dig på bedst mulig vis.

Hvis ikke vi har svaret på dit spørgsmål, så vil vi forsøge at henvise til relevante parter – og alle brugere af dette forum er mere end velkomne til at byde ind med svar.

Derudover opfordrer vi også alle fjernundervisere, pædagogiske vejledere og andre med erfaring på området til at komme med gode råd og tip til fjernundervisning: Det kan være kendskab til gode it-værktøjer, pædagogiske råd og/eller deling af aktivitetsbeskrivelser og forløb.

Med andre ord håber vi på, at dette forum i den kommende tid kan blive et fælles forum for oplysning og sparring om fjernundervisning.

Notifications
Clear all

Fjernundervisning på AMU - regler  

 
 Michael Lund-Larsen

Med et er fjernundervisning blevet nødvendigt og eftertragtet. Ikke mindst på AMU-området er der kommet gang i aktiviteterne.

I den forbindelse har der været udtrykt lidt usikkerhed om regelsættet. Jeg har forsøgt at give en overskuelig gennemgang i dette blogindlæg.

Quote
Posted : 17/03/2020 8:51 pm

Leave a reply


Preview 0 Revisions Saved
Share: