Forum

Her kan du stille spørgsmål til de pædagogiske konsulenter hos eVidenCenter om fjernundervisning. Vi har i en årrække arbejdet med fjernundervisningsdidaktik og pædagogik, og vi vil forsøge at hjælpe dig på bedst mulig vis.

Hvis ikke vi har svaret på dit spørgsmål, så vil vi forsøge at henvise til relevante parter – og alle brugere af dette forum er mere end velkomne til at byde ind med svar.

Derudover opfordrer vi også alle fjernundervisere, pædagogiske vejledere og andre med erfaring på området til at komme med gode råd og tip til fjernundervisning: Det kan være kendskab til gode it-værktøjer, pædagogiske råd og/eller deling af aktivitetsbeskrivelser og forløb.

Med andre ord håber vi på, at dette forum i den kommende tid kan blive et fælles forum for oplysning og sparring om fjernundervisning.

Notifications
Clear all

Gratis fjernundervisningsforløb om digital handel  

 
 Gitte Bækmark

Videncenter for Digital handel er et videncenter sat i verden af UVM, og har til opgave at gøre elever i de merkantile erhvervsuddannelser så dygtige til digital handel, at de kan matche de kompetencer erhvervslivet efterspørger.

Det gør vi bl.a. ved sammen med undervisere på skolerne at udvikle undervisningsforløb i digital handel. Alle forløb er udviklet til fjernundervisning og ligger gratis tilgængelige på Videncenterportalen.dk/dh 

Der ligger forløb til EUD, EUX og hovedforløb. Forløbene kan hentes som moodle-filer, som wordfiler eller benyttes direkte i PraxisOnline. Forløbene kan tilpasses og justeres, så de passer til lige netop dine elever og dit fag.

Find bl.a. forløb til:

  • Dansk, Afsætning, Engelsk og Virksomhedsøkonomi på EUD
  • USF Detail
  • Engelsk, Markedskommunikation og Afsætning på EUX
  • Alle obligatoriske fag til hovedforløbsspecialet Digital handel
  • Valgfag Omnichannel på hovedforløbsspecialet Digital handel
  • Optimering af arbejdsprocesser til hovedforløb Kontor

I alt ligger der 250 timers forløb - lige til at hente.

Skriv til Gitte Bækmark på gich@digitalhandel.dk ved spørgsmål.

 

Quote
Posted : 18/03/2020 8:45 pm

Leave a reply


Preview 0 Revisions Saved
Share: