Forum

Her kan du stille spørgsmål til de pædagogiske konsulenter hos eVidenCenter om fjernundervisning. Vi har i en årrække arbejdet med fjernundervisningsdidaktik og pædagogik, og vi vil forsøge at hjælpe dig på bedst mulig vis.

Hvis ikke vi har svaret på dit spørgsmål, så vil vi forsøge at henvise til relevante parter – og alle brugere af dette forum er mere end velkomne til at byde ind med svar.

Derudover opfordrer vi også alle fjernundervisere, pædagogiske vejledere og andre med erfaring på området til at komme med gode råd og tip til fjernundervisning: Det kan være kendskab til gode it-værktøjer, pædagogiske råd og/eller deling af aktivitetsbeskrivelser og forløb.

Med andre ord håber vi på, at dette forum i den kommende tid kan blive et fælles forum for oplysning og sparring om fjernundervisning.

Notifications
Clear all

Velkommen  

 
 Daniella Tasic Hansen

Velkommen til dette forum om fjernundervisning. Alle spørgsmål om fjernundervisning er velkomne, og den nuværende situation taget i betragtning, skal vi gøre vores bedste for hurtigt at svare på spørgsmål. 

Spørgsmål og svar er tilgængelige for andre, så vi på den måde kan dele viden bredt. 

 

 

Quote
Posted : 17/03/2020 2:48 pm

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

Preview 0 Revisions Saved
Share: